22 Aralık 2009 Salı

Dövmeli Kadınların Kolay Ulaşılabilir Olması




vücudunun her hangi bir bölgesinde kalıcı dövme bulunan kadınların kolay ulaşılabilir olması durumudur. dövme yaptıran insan mazoşisttir, aynı percing taktıran ya da çehresinde anüs deliği gibi görünen tünelli insanların olduğu gibi. kendisine kalıcı bir şeyi acı çektirterek uygulattıran kadın kolay ulaşılabilir bir kadındır.

modern toplumların gitgide daha da özgür olmaları uğruna ödün verdiği şeyler kadınları kolay ulaşulabilir hale getirmiştir. mesela dövmeli bir kadının dövmesini teşhir etmesi erkeklerin libidosunun tavan yapmasına neden olabilir. dövmeli kadınların mazoşist olduğundan bahsettik, aynı şekilde çeşitli pearcing kombinasyonları ile ortalıklarda fink atan hatunlarda. mazoşist kadınlar kolay ulaşılabilir kadınlardır. iki kelime marjinallikten dem vurmanın yeterli geldiği, açıkça her sohbete girip sohbeti usul usul kendisinin ulaşılmasına çekerek bu savın gerçekliğini kendinizde görebilirsiniz. ayrıca dövmeli modern kadınların çoğu bekardır ve tek eşliliğe karşıdır. bu durumda da kendileri bir kişiye sabitlenmemiş olup ulaşılma konusunda kendi önüne bir set çekmemiştir.

daha çok popüler eğlence ortamlarında kendilerine sıklıkla rastlanır. kolay dediysekte şam'da kayısı kıvamında değildir. kanal yaparken ortak bir noktanın yakalanması elzemdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder