4 Aralık 2009 Cuma

Sevgiliye Doğum Gününde Su Borusu Hediye Etmek


kendini ancak sıradışı, değişik, marjinal olarak gören bünyelerin yapacağı bir iş/oluştur. bırakın artık sevgiliye yalaka coniler gibi çiçek, takı taklavat almayı. değişimler ilişkiler içinde her zaman olması gereken şeylerdir. değişim olmadığında gelişimde olmaz. nasıl ki kıçı kırık papaz efendi bile her gün pilav yemiyorsa sevgili de aynı şekilde hep aynı hediyeleri almak istemez. her seferinde sevgiliye zencefil kokularını armağan edercesine rutinliği ruhuna ipotek ettirmenin bir manası yoktur. kimi zaman tükürüklü bir öpücük, kimi zaman da sevgilinin ensesine ansızın atılan bir şaplak bile rutinliğin dışına çıkarabilir ilişkiyi.

bu nedenlerle sevgiliye kimi zaman değişik varyasyonlarda değişik hediye yelpazeleri ile yaklaşmak ilişkinin bekası için önem arzederken sıra dışı olmanın da verdiği garip bir ''tarz'' duruşu da beraberinde getirir.

sevgilinize çiçek yerine ibrik, bileklik yerine maşrafa, ayakkabı yerine kürdan, parfüm yerine bir kilo hamsi balığı alın. değişimi gözlerinizle göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder